Två lag från Rejlers på startlinjen i ÖTILLÖ

I år ställer två lag från Rejlers upp i uthållighetstävlingen ÖTILLÖ. Den 1 september ska de avverka totalt 75 kilometer. 10 kilometer är simning och 65 kilometer är löpning. Rejlers vd och koncernchef Peter Rejler ställer upp i ett av lagen.

ÖTILLÖ äger rum över och mellan 26 öar i Stockholms skärgård. Tävlingen pågår från gryning till skymning med start i Sandhamn och mål på Utö. Tävlingen är den tuffaste swimruntävlingen och rankad som en av de tuffaste endagarstävlingarna i världen. Rejlers är huvudsponsor till tävlingen och har två lag på plats. I det ena tävlar vd och koncernchef Peter Rejler tillsammans med John Norling som arbetar på Rejlers kontor i Uppsala. Det andra laget består av Stockholmsmedarbetaren Christian Pettersson och Ulf Thelin som är kund till Rejlers.

– Jag ser fram emot att vara med i tävlingen. Det är en verklig utmaning som kräver både vilja, uthållighet, målfokusering, samarbete och inte minst passion. Vi har valt att stå bakom tävlingen eftersom det finns en tydlig koppling mellan arrangemanget och våra värderingar hälsa och framgång, säger Peter Rejler.

– Vi söker långsiktiga samarbeten som reflekterar vår passion, vår tro på uthållighet och viljan att alltid bli bättre. Som huvudsponsor uppfyller Rejlers alla dessa kriterier och de hjälper oss att utvecklas, säger Michael Lemmel, tävlingsledare för ÖTILLÖ.

Läs mer på:

www.facebook.com/otillorace, twitter/instagram: #otillo14 alternativt @otillorace
Följ även direktsändning på: www.otillo.se/live
Du kan även läsa inlägg från tävlingen på Rejlers hälsoblogg: halsobloggen.rejlers.se

 

Bildbeskrivning: Team Rejlers, Peter Rejler och John Norling.