Rejlers ställer upp med 35 lag i Grönklittstafetten

Den sista januari ser ett nytt skidlopp dagens ljus. Grönklittstafetten är motionstävlingen som sträcker sig över 60 km fördelat på fem sträckor. Start, växling och mål sker på skidstadion i Orsa Grönklitt. Rejlers vd och koncernchef Peter Rejler kommer ställa upp i ett av lagen. Aron Anderson, som under förra året genomförde en svensk klassiker i rullstol, kommer också att delta i loppet.

Av de 50 lag som ställer sig på startlinjen är 35 från Rejlers. Cirka 175 av företagets medarbetare från Sverige, Norge och Finland kommer att tävla tillsammans.

– Vi har en lång tradition av att träna och tävla tillsammans. Det är hälsosamt på många sätt. Det är också ett bra sätt att bygga team och stärka sammanhållningen, säger Peter Rejler, vd och koncernchef på Rejlers, som själv kommer att åka i ett av lagen.

– Vi har gjort försök tidigare att dra igång en ny motionstävling i Orsa Grönklitt. När Rejlers nu valt att ställa upp med så många lag har den drömmen blivit verklighet, säger tävlingsledare Bror Nilsson.

Sträckorna som körs är 12 km, 20 km, 8 km, 15 km och 5 km.

Här kan du läsa mer om Aron Anderson och hur han och Team Aron genomfört en svensk klassiker. Ett flertal av Rejlers medarbetare var med i Team Aron. http://aronanderson.se/

 

Bilder: Nisse Schmidt