Jonas Thimberg är ny vice vd för Rejlers Sverige

Rejlers Sveriges nya vice vd heter Jonas Thimberg. Han är ingen doldis precis. Efter 14 år i bolaget är det många som träffat honom och fått lyssna på hans idéer om framtiden på goaste göteborgska.

Jonas Thimberg känner Rejlers väl vid det här laget. Han anställdes år 2000 som platschef för Göteborg, Varberg och Halmstad. Under hans ledning växte regionen från 35 till 120 medarbetare. Sedan 2013 har han varit divisionschef för området installation. Nu har det blivit dags för ytterligare en ny utmaning – jobbet som vice vd för Rejlers Sverige.

– Jag började på Rejlers för jag såg vilka utvecklingsmöjligheter som finns här. Vi har också en företagskultur som jag gillar. Den ger stor frihet under ansvar och triggar mig att vilja fortsätta att vara med och utveckla företaget.

Som vice vd ansvarar Jonas för Rejlers nio regionchefer. Tillsammans ska de arbeta för att ytterligrare förstärka det lokala affärsfokuset. En annan utmaning blir att skapa en väl fungerande matrisorganisation tillsammans med Peter Rejler och företagets divisionschefer.

– Styrkan i den förändring vi gjort är att vi förstärker vårt lokala fokus samtidigt som vi behåller trycket i de nationella divisionerna. Jag tror att det kommer ge oss det driv och den fart vi behöver för att kunna attrahera både nya medarbetare och kunder.