De kan bli årets Hälsofrämjande chef 2015

Nu är nomineringarna klara och den 18 mars ska det avgöras vem som blir årets Hälsofrämjande chef. Priset delas ut av Rejlers och tidningen Chef under Chefgalan i Stockholm. I år står kampen mellan Jerker Norström, Magnus Sallbring och Eva Widell. Tre nominerade som arbetar med hälsan i fokus.

– På Rejlers är vi övertygade om att hälsa och framgång hör ihop. Att dela ut ett pris till en individ som på ett engagerande och inspirerande sätt fått sina medarbetare att må bra känns därför helt rätt, säger Rejlers koncernchef Peter Rejler, som själv fick ta emot priset för två år sedan.

De nominerade till Hälsofrämjande chef 2015 är:

Jerker Norström, vd, Di Luca Di Luca

“Genom sitt hälsomedvetna ledarskap har han utvecklat ett friskare och mer välmående företag där medarbetarna samlas runt en familjär pastagryta, kryddad med hälsa, trivsel, träning och tillväxt.”

 

 

Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör, Atea Sverige AB

“En evangelist som med glödande passion, målmedvetenhet och en nypa storhetsvansinne har lyckas engagera 93 procent av de egna medarbetarna – och stora delar av sin bransch.”

 

 

Eva Widell, HR-Chef, Linkon

“Eva är en katalysator som lyckas inspirera även inbitna soffpotatisar till träning och hälsa. Hon har en unik förmåga att möta medarbetarna där de är och identifiera vad som motiverar just dem. Detta har framgångsrikt förbättrat frisktal och trivsel.”

 

Om priset

Rejlers står bakom priset som delas ut tillsammans med tidningen Chef på Chefgalan den 18 mars. Då delas även priser ut till: Årets chef, Ledarutvecklare, Framtidschef, Mångfaldschef och Ung chef. 

Här kan du läsa mer om de nominerade:

http://chef.se/nominerade-halsoframjande-chef-2015/

Temat för Chefgalan är ”Framtiden är här – är du redo?” Många intressanta talare kommer att stå på scen. Här kan du läsa mer om galan:

http://chef.se/chefgalan-2015/