Dags att nominera till årets hälsofrämjande chef

Har du en bra chef? I sådana fall är det hög tid att nominera honom eller henne till Chefgalan 2015. Rejlers står tillsammans med tidningen Chef bakom priset som premierar chefer som insett att välmående personal och sunt ledarskap skapar resultat.

Chefgalan går av stapeln på Grand Hôtel den 18:e mars 2015. På eftermiddagens seminarium står Sveriges ledande toppchefer på scenen och på kvällen är det dags för spännande galamiddag och prisutdelning.

 

Här kan du nominera:

http://chef.se/chefgalan-2015/

Sista dag att nominera är 11 oktober.

 

Därför står Rejlers bakom priset hälsofrämjande chef

På Rejlers är vi övertygade om att hälsa och framgång hör ihop. Att dela ut ett pris till en individ som på ett engagerande och inspirerande sätt fått sina medarbetare att må bra känns därför helt rätt. Med priset lyfter vi fram förebilder som genom sitt ledarskap påverkat både medarbetare och en verksamhets välbefinnande och resultat. För att lyckas krävs både kunskap, långsiktighet, målmedvetenhet och inte minst ett stort hjärta!

 

Chefgalan

Det är 12:e året i rad som tidningen Chef delar ut Sveriges viktigaste ledarskapspriser. Utöver årets hälsofrämjande chef delades det även ut priser till årets mångfaldschef, årets framtidsutvecklare, årets ledarutvecklare, årets ung chef samt årets chef.